Beyoncé draagt een Belgisch jasje

De Belgische zussen Sarah en Carol Piron moesten twee keer in hun ogen wrijven toen ze de Amerikaanse zangeres Beyoncé spotten met een jasje van hun label Filles à Papa in een nieuwe trailer voor de HBO-documentaire On The Run.

In het bewuste filmpje voor Nowness toont regisseur Dikayl Rimmasch Jay-Z en Beyoncé als de moderne Bonnie en Clyde voor de langverwachte HBO-documentaire On The Run die zaterdag wordt uitgezonden in de Verenigde Staten.

Tijdens een fragment waarbij de twee tegenover elkaar zitten in een wegrestaurant, is het duidelijk dat de zangeres gekleed gaat in de Gigi perfecto met luipaardprint van het Belgische label Filles à Papa. Het jasje met een prijskaartje van 1.995 euro is onder meer te koop via hun eigen webshop.

Beyoncé werd eerder al gespot in Belgische mode: tijdens de videoclip voor Telephone uit 2010 droegen zij en Lady Gaga jurken van de Belgische ontwerpster Emilie Pirlot. Ze is bovendien niet de eerste bekende zangeres die onze Belgische ontwerpers steunt.

Zo koos Jennifer Lopez eerder voor een trui van Cédric Charlier, droeg Miley Cyrus een bustier van Anthony Vaccarello, zagen we Emma Watson in een ontwerp van Peter Pilotto en viel Rihanna al voor ontwerpen van Delvaux, Tim Van Steenbergen en Hyein Seo, Zuid-Koreaanse modestudent aan de Antwerpse Modeacademie.

Het Belgische label Filles à Papa kon op zijn beurt eerder al de Britse zangeressen Ellie Goulding en Rita Ora bekoren, en ook Jourdan Dunn, Kate Upton, Cara Delevingne en Lou Doillon werden al in één van hun ontwerpen gespot.