‘Beyoncé verwacht tweede kindje’
Foto: pn

De laatste tijd deden geruchten de ronde dat het huwelijk van Beyoncé (33) en Jay Z (44) in het slop zat, maar als we de nieuwste roddel mogen geloven is dat allesbehalve het geval. Het koppel zou namelijk hun tweede kindje verwachten. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

Onlangs gaven Beyoncé en Jay Z een concert in Parijs en merkten aandachtige luisteraars een kleine toevoeging op aan de tekst van hun nummer ‘Beach is Better’. Daarin rapte Jay Z ‘Cause she pregnant with another one’, wat de geruchten over een tweede zwangerschap aanwakkerde.

Het is niet de eerste keer dat het koppel ‘verraadt’ dat er een tweede baby op komst zou kunnen zijn. ‘Hij gedraagt zich anders, heel beschermend’, zei een anonieme bron eerder aan Ok! Magazine. ‘Hij wil dat ze alleen organisch eet en zij weigert al een tijdje om alcohol te drinken’, zegt de insider nog. Verder werd queen onlangs in Frankrijk gezien in een oversized groene wikkeljurk. Dat was volgens sommige fans een manier om een beginnend babybuikje te verbergen.

Als het beroemde koppel inderdaad een tweede kindje verwacht, komt dat als een verrassing. De laatste maanden komen de twee vooral in het nieuws met hun huwelijksperikelen, al bestaat de kans dat die allemaal geënsceneerd zijn. Beyoncé en Jay Z hebben samen al een dochtertje van twee jaar dat luistert naar de naam Blue Ivy.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in