Petitie tegen coupe Beyoncés dochter
Jasmine Toliver uit Brooklyn houdt van verzorgd haar en ze begrijpt niet waarom Beyoncé de coupe van haar dochtertje Blue Ivy (2,5) niet in toom houdt. De vrouw is inmiddels een online petitie gestart opdat de zangeres iets aan de ‘slordige’ lokken van het meisje zou doen.

‘Als een vrouw het belang van haarverzorging begrijpt, is het verontrustend om een kind met een onverzorgde, droge coupe te zien. De ouders van Blue Ivy, Jay Z en Beyoncé, zijn er niet in geslaagd om het haar van hun kindje stijlvol te maken. Het kind heeft nu een matte krullenbos waar enkele dreads en pluisjes in hangen. Kam dat haar’, zo staat te lezen in de petitie.

Inmiddels hebben al meer dan 3.600 vrouwen de petitie ondertekend. De dames mogen ook hun meningen over de coupe van de uk delen en deze zijn allesbehalve mals. ‘Ik haat het als een moeder er stralend uitziet en het lijkt alsof hun kind nog nooit een kam of borstel hebben gezien’ en ‘Geen enkel kind van een rijke moeder die fortuinen aan haar coupe spendeert, hoeft eruit te zien als een schaap’, staat er onder andere te lezen.

Veel andere dames begrijpen de commotie gewoon niet. Tussen de comments staan booschappen van vrouwen die vinden dat ze Blue Ivy gewoon een kind moeten laten zijn. ‘Wees toch niet zo gemeen tegen een kind. Dat moet stoppen’, schrijft een fan. ‘We zouden beter een petitie starten tegen Jasmine Toliver, in de hoop dat ze iets zinnigs doet met haar leven. Waarom denkt ze het recht te hebben om over het haar van een kind te oordelen?'