Voor de relaties met de Franstalige media heeft de N-VA heeft nu ook een Franstalige woordvoerster. Anne Laure Mouligneaux start op 1 juli bij de Nieuw-Vlaamse Alliantie. Ze moet de beeldvorming over de N-VA in Franstalig België helpen verbeteren.

Mouligneaux studeerde Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekking aan de Université Libre de Bruxelles. Na haar studies ging ze aan de slag als communicatieconsultant. Momenteel werkt ze voor een bedrijf dat zich specialiseert in bedrijfscommunicatie en public affairs, voornamelijk in Franstalig België.

‘Vanuit haar professionele ervaring, is Anne Laure vertrouwd met het Franstalige medialandschap. Bovendien kent zij de gevoeligheden en bekommernissen aan Franstalige zijde. Ze is dan ook de geknipte persoon om de Franstalige persrelaties te verzorgen en de beeldvorming over de N-VA in Franstalig België mee te helpen verbeteren’, zegt N-VA-directeur Piet De Zaeger in een persbericht. ‘De N-VA wil investeren in goede relaties met de Franstalige media en andere partners. Met de aanwerving van Anne Laure hopen we die optimaal te laten verlopen.’

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in