Guga Baúl (28) en Tine Embrechts (39) zijn een koppel
Guga Baúl (28) en Tine Embrechts (39), allebei bekend van het VTM-programma 'Tegen de Sterren op. Foto: Wim Kempenaers, Dries Luyten
Een van Vlaanderens meest begeerde vrijgezellen, imitator Guga Baúl, vormt een koppel met zijn collega van ‘Tegen de Sterren op’ Tine Embrechts.

‘Tine Embrechts en Laurent Bailleul (de echte naam van Guga Baúl, red.) zijn inderdaad een koppel’, bevestigde het management van Baúl aan het roddelblad Story.

Het leeftijdsverschil tussen de twee is opmerkelijk. Guga Baúl is 28, Tine Embrechts is 39 en heeft al twee zonen, Luis Oscar en Emilio, uit een vorige relatie. Zij en haar man Roman gingen begin 2012 na dertien jaar huwelijk uit elkaar.

Baúl vertelde enkele maanden geleden openhartig over zijn liefdesleven in Hallo. ‘Ik vraag me soms af of ik wel geschikt ben voor een relatie. Ik heb me daar in het verleden al meerdere keren aan mispakt en er is telkens toch iets van blijven hangen. Ik vind dat heel moeilijk allemaal: als je een relatie hebt, weet je soms niet waar het naartoe moet, en als je géén relatie hebt wil je er een. Ik kijk meestal de kat uit de boom op dat vlak. Bij mij hebben relaties tijd nodig, dat moet kunnen groeien.’

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in