Zaterdagmiddag zijn er in het midden en oosten veel perioden met zon. In het westen en aan de kust, waar meer bewolking voorkomt, is later een bui mogelijk. Er waait een zwakke tot matige, van zuidoost naar zuidwest ruimende wind. De maxima bedragen 24 graden aan zee en 27 tot 31 graden elders.

Zaterdagavond komen over het westen van het land enkele regen- of onweersbuien opzetten. Zaterdagnacht neemt ook elders in het land de buienkans toe. De minima bedragen 12 tot 16 graden.

Zondag is het eerst bewolkt met een aantal regen- of onweersbuien die naar Nederland wegtrekken. Nadien is er ruimte voor zon. De maxima bedragen 21 graden aan de kust en 24 tot 27 graden elders. De wind waait zwak uit veranderlijke richtingen.

Van maandag tot en met vrijdag krijgen we perioden met zon en vooral maandag nog een aantal regen- of onweersbuien. Dinsdag vermindert de buienkans en woensdag en ook donderdag blijft het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur daalt van ongeveer 28 graden maandag naar zowat 22 graden aan het eind van de week.