18-jarige Belg toont de afgelegen kant van Amerika
Foto: Kalaman Films
De 18-jarige Tomas Hoste en zijn papa Rudi uit Sint-Martens-Latem zijn gepassioneerd zijn door reizen. Ze hebben hun hart verloren aan het Zuidwesten van de Verenigde Staten en brengen hun reiservaringen op een spectaculaire manier in beeld onder het pseudoniem Kalaman.

Vorige kerstvakantie maakte Tomas met zijn GoPro-camera, die was bevestigd aan een quadcopter, een video van het ruwe Utah. Op dat moment had het ook net gesneeuwd, wat de beelden van het grillige landschap nog specialer maakte. Het bewuste filmpje werd verkozen tot Video Of The Day op Amerikaanse site van GoPro en haalde op een dag tijd zo'n 10.000 likes. De jongeman mocht zijn reis ook toelichten op Sambal, een jongerenzender van de VRT.

Wild Utah From Above from Kalaman Films on Vimeo.

Onlangs trokken Rudi en zijn zoon Tomas opnieuw naar Utah voor meer indrukwekkende beelden van afgelegen plekjes, maar deze keer bezochten ze ook Arizona en New Mexico. Dat leverde opnieuw flink wat mooie beelden op die in een vervolgfilmpje 'Aerial Southwest' werden gebundeld. Dat staat sinds donderdag 5 juni online. 

 

Aerial Southwest from Kalaman Films on Vimeo.

Meer avonturen en foto's vind je op hun Facebook-pagina.