Hannelore Knuts teleurgesteld door onthulling zwangerschap in krant
Foto: Xandres

Hannelore Knuts is bijna vijf maanden zwanger van haar eerste kindje, zo schreef Het Belang van Limburg donderdag. Het Belgische topmodel is boos op de krant dat ze niet de kans gekregen heeft om het blijde nieuws zelf te onthullen en beweert dat haar ouders onder druk werden gezet om het nieuws te bevestigen.

De 36-jarige Hannelore Knuts en haar vriend regisseur Nicolas Provost, zijn in blijde verwachting van hun eerste kind. Het koppel is momenteel op reis aan de westkust van de Verenigde Staten en is niet bereikbaar voor commentaar. Ook het management van Knuts wilde het gerucht niet bevestigen, maar een telefoontje naar haar ouders Chris en Jos later, kon Het Belang van Limburg donderdag dan toch uitpakken met het heuglijk nieuws.

Knuts zelf liet na de bekendmaking alsnog van zich horen en liet weten teleurgesteld te zijn in de krant en adjunct-hoofdredacteur Indra Dewitte dat ze niet de kans gekregen heeft om het blijde nieuws zelf te onthullen, zo deelde ze mee via de sociale netwerksite Twitter. Het Limburgs topmodel beweert ook dat haar ouders telefonisch onder druk werden gezet om het nieuws van de zwangerschap te bevestigen.

Knuts stal in maart nog de show op de modeweek van Parijs, toen ze zich als 'decorstuk' voor de modeshow van de Nederlandse ontwerpster Iris van Herpen vacuüm liet laten verpakken, voor een installatie van de Brugse kunstenaar Lawrence Malstaf.