Zlatan: 'Eden, ik zal je morgen leren hoe je een doelpunt maakt'
Ibrahimovic en Hazard in de Champions League Foto: Belga
Aan de vooravond van de oefeninterland Zweden - België gaan de plaagstootjes tussen de sterspelers van beide landen over en weer. Eden Hazard vroeg op Twitter aan Zlatan Ibrahimovic of die misschien een lesje Frans wou, verwijzend naar een speech die de sterspeler van PSG onlangs gaf. Zlatan antwoordde dat hij Hazard in ruil wel een voetballesje wou geven.

WK 2014 en Rode Duivels op Sportwereld.be

 

'Het is leuk om in Zweden te zijn. Zlatan, wil je dat ik even langskom om jou een snelcursus Frans te geven?', stuurde Eden Hazard eerder vandaag de wereld in. Hazard gaf met deze tweet een knipoog naar een speech van de Zweed op het gala van de 'Franse Voetballer van het Jaar'. Op dat gala probeerde Zlatan een klein dankwoordje in het Frans te geven, tot groot jolijt van zijn ploegmakkers. Hopelijk neemt 'Ibracadabra' zondagavond geen wraak op het veld.

Zlatan: 'Misschien morgen'

De sterspeler van de Zweedse nationale ploeg kon best lachen met de plaagstoot van Hazard: 'Misschien morgen', antwoordde Zlatan op zijn Twitteraccount op de uitnodiging. 'In ruil zal ik jou leren hoe je een doelpunt maakt.'