Foto: Red Bull
Sebastian Vettel moest in Monaco opgeven en opnieuw waren technische problemen de oorzaak van zijn opgave. De Duitser was gefrustreerd door de problemen waarmee hij opnieuw geconfronteerd werd, dat was ook duidelijk te horen over de boordradio. Volgens teambaas Christian Horner mag de Duister dan ook gerust gefrustreerd zijn ...

Sebastian Vettel staat momenteel slechts zesde in de wk-tussenstand bij de rijders, wat in schril contrast staat met de voorbije vier seizoenen, waarin hij telkens met de wereldtitel aan de haal ging.

In Monaco moest de Duitser opnieuw opgeven door technische problemen, en dat leidde opnieuw tot de nodige frustraties bij de Duister. Teambaas Christian Horner is het echter eens met de Duitser en vindt dat hij het recht heeft om gefrustreerd te zijn.

“Hij doet zelf niets verkeerd en hij is ook slim genoeg om dat zelf te zien. Net zoals iedere andere sportman raakt ook hij gefrustreerd wanneer het fout loopt,” aldus Horner. “Als hij zich even de tijd neemt en diep ademhaalt dan zal hij ook dit opnieuw achter zich laten en verder werken om progressie te boeken. Het licht in zijn aard om nooit op te geven en hard te blijven werken om vooruitgang te boeken.”

Meer F1-nieuws op F1journaal.be: