Megadiscotheek Noxx blijft open ondanks faillissement

De Antwerpse megadiscotheek Noxx sluit de deuren dan toch niet. De Noxx Antwerp bvba neemt het failliete N Invest over en zet de uitbating van de zaak gewoon voort, meldt ze in een persbericht.

De Antwerpse rechtbank van koophandel verklaarde dinsdag N Invest, een maatschappij verbonden aan de discotheek, failliet. Even werd gevreesd voor het einde van Noxx, maar zover is het niet gekomen.

‘Noxx Antwerpen bvba zet de uitbating van de club verder’, laat de bvba triomfantelijk weten in een persbericht. De bvba is ook eigenaar van de roerende goederen van de club en neemt nu ook het handelsfonds over. Daardoor kan de discotheek blijven bestaan in de huidige vorm.

‘Met deze overeenkomst worden de personeelsleden overgenomen en wordt verder gewerkt met dezelfde ploeg die al jaren mee garant staat voor een unieke uitgangservaring. Er wordt verder beroep gedaan op de vele externe professionele partners en promotoren. Noxx Antwerp zal dan ook 7 jaar na opstart een stempel blijven drukken op het Belgische nachtleven en plant verdere investeringen in club NOXX om ook in de toekomst een referentie te blijven.’

Meer informatie vind je op www.noxxantwerp.be .