Jay Z en Solange zijn weer dikke vrienden
Foto: Beyoncé

Het gaat weer goed tussen de man van Beyoncé Jay Z en haar zus Solange. Dat bewijzen enkele familiefoto’s die de ‘Partition’-zangeres onlangs op haar site plaatste.

Wat er tijdens het MET-gala in die lift precies werd gezegd, zullen we wellicht nooit weten. Eén ding is alvast zeker: alle plooien tussen Jay Z en Beyoncé’s zus zijn gladgestreken. De superster maakte afgelopen weekend enkele familiekiekjes bij Solange in New Orleans en daarop zijn alleen maar lachende gezichten te zien.

Op de eerste foto van Beyoncé poseert de zangeres samen met haar mama, haar man en haar zus. Iedereen heeft een brede glimlach op het gezicht. In de tweede foto zien we hoe Jay Z het naar zijn zin heeft met Alan Ferguson, de vriend van Solange, en haar 9-jarige zoon Julez. De derde foto toont dan weer het gezinnetje van Solange en Beyoncé met haar dochter Blue Ivy. Wellicht heeft Jay Z de bewuste foto gemaakt.

Deze foto’s bevestigen wat Beyoncé en Jay Z vorige week bekendmaakten via een officieel statement. Daarin stond dat elke familie wel eens problemen heeft en dat het incident inmiddels is bijgelegd. ‘We houden van elkaar en we zijn familie. Wij hebben dit achter ons gelaten en hopen dat iedereen hetzelfde doet’, stond er te lezen.