GaultMillau zoekt jonge chefs voor Tomorrowland
Foto: kba

GaultMillau wil dit jaar jonge chefs de kans geven om hun talenten te tonen aan het internationale publiek van Tomorrowland. Zij kunnen tot 20 juni hun persoonlijke interpretatie van een Belgische klassieker en bijbehorende motivatie insturen en komen met wat geluk op de menukaart van het Comfort Restaurant op het festival. De enige voorwaarden: de chefs mogen niet ouder zijn dan 39 en moeten professioneel actief zijn.

Ook daarbuiten zet de organisatie opnieuw in op het culinaire luik. Tweesterrenchef Bart De Pooter van restaurant De Pastorale tilt de traditionele festivalburger naar een nieuw niveau en Pepe Giacomazza van het Genkse La Botte nodigt enkele Siciliaanse collega’s uit om met de nodige Italiaanse flair pizza’s en pasta’s te bereiden. Daarvoor komen op het festivalterrein twintig traditionele houtovens te staan. Alain Indria van Lombardia in Antwerpen levert dan weer maaltijden voor bezoekers die rekening moeten houden met een dieet, voedselintolerantie of allergie.

Geïnteresseerde chefs kunnen hun recept insturen via remix@gaultmillau.be