Personages Star Wars liggen voortaan aan uw voeten
Foto: rr
Op de zevende film moeten we nog een dik jaar wachten, maar fans van Star Wars kunnen zich wel al gepast schoeisel aanmeten dankzij de capsulecollectie in samenwerking met sneakermerk Vans.

In 2015 mogen we onder meer Harrison Ford (die de rol van Han Solo voor zich neemt), Carrie Fisher (prinses Leia) en Mark Hamill (Luke Skywalker) opnieuw in de bioscoop verwachten voor 'Star Wars: Episode VII', tien jaar na de laatste Star Wars-film.

Sneakermerk Vans probeert de fans in tussentijd zoet te houden met een zesdelige Star Wars-schoenencollectie (ook voor kinderen) waarop de verschillende filmpersonages en props werden afgebeeld.

De Death Star, Darth Vader, Yoda en de Stormtroopers tekenen allemaal present voor de collectie die vanaf juni te koop zal zijn. De collectie wordt bovendien ook aangevuld met T-shirts en accessoires zoals pet, rugzak en sokken.

Origineel gelanceerd als skateschoen heeft Vans al lang het hart veroverd van velen die geen evenwicht kunnen houden op een skateboard, van fashionista's tot festivalgangers, maar deze Rookie Wookie toont in onderstaand reclamefilmpje toch nog eens zijn skatekunsten:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig