Twee Belgische studenten Reclame en Marketing kregen de opdracht een internethit te maken, en stuurden daarom een model naakt door de straten van de Franse stad Rijsel. Het filmpje haalde al meer dan 5 miljoen views in enkele dagen tijd.

Het was geen eenvoudige opdracht voor de twee studenten uit Doornik, want grote marketingbedrijven proberen vandaag de dag niets anders dan de internetwereld te veroveren. Sarah en David kwamen op het idee een model ‘naakt’ door de straten van Rijsel te laten lopen, enkel bedenkt met een laagje verf.

Het 20-jarige model kreeg een ‘skin jeans’ aangemeten door de Franse make-upartieste Marie Przybylski. Marie schilderde de jeans op het lichaam van de jonge vrouw, zo goed dat ze op het eerste gezicht niet te onderscheiden was van een echte jeansbroek.

Met haar ‘skin jeans’ liep het model door de straten van Rijsel en nagenoeg geen enkele voorbijganger merkte dat de jonge vrouw eigenlijk niet meer dan een string aanhad. Het filmpje werd onder de noemer 'elle se balade cul nu dans la rue' ('ze loopt in haar blote kont over straat') in enkele dagen al meer dan 5 miljoen keer bekeken op YouTube en wordt overal ter wereld gedeeld. Opdracht volbracht dus voor de studenten aan de Sint-Lucas hogeschool in Doornik.

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig