Sommelier Mijn Pop-uprestaurant werkt voor Sergio Herman
sommelier Max Foto: VTM
Max Broeckhuysen (22) vertrok na een ruzie met chef Jeremy als sommelier bij het Antwerpse Mijn Pop-uprestaurant Twenty-Two. Nu blijkt dat Broeckhuysen ondertussen bij Sergio Herman in zijn veelbesproken restaurant The Jane werkt. Dat bevestigt hij in Het Nieuwsblad.

‘Ik had al voor Mijn Pop-uprestaurant gesolliciteerd bij The Jane', vertelt de jonge sommelier Max, die in Mijn Pop-uprestaurant opviel door zijn assertieve houding tegenover zijn collega's.

'Toen bleek dat ik daar mocht beginnen in de zaal, ben ik weggegaan bij Jeremy en Noémie. Ik heb Jeremy verteld dat ik bij hem onder mijn niveau werkte. Ze hebben daar een toffe ploeg, maar ik ben iets anders gewend.’

Max heeft Sergio Herman ondertussen al even ontmoet. ‘Hij gaf me een hand in de keuken en zei lachend dat hij me ergens van kende. Ik ga me niet opwerpen als sommelier, ik zou al tevreden zijn als ik het tot hulpje van de sommelier schop.’