Triggerfinger, Netsky en 2Fabiola dansen met de Duivels
Foto: BELGA

Elke supporter kijkt nu al uit naar 17 juni, wanneer om 18u het startschot gegeven wordt van de campagne van onze Rode Duivels op het WK in Brazilië.

De Belgische voetbalbond stampte daarom mee het evenement ‘Dance with the Devils’ uit de grond. Alle supporters kunnen op drie unieke evenementen samen komen supporteren met live muziek van topartiesten én dj’s. Die namen werden nu bekend gemaakt.

In het Sportpaleis komt op 17 juni de wedstrijd tegen Algerije rechtstreeks op het grootste scherm van het land: 20 meter op 13 meter. Vooraf brengen Coely en Triggerfinger hun beste nummers live tot vlak voor de aftrap. Tijdens de rust gaat het feest gewoon door en na een ongetwijfeld spannende tweede helft neemt Gunther D met special guest 2 Fabiola het Sportpaleis helemaal over, gevolgd door een afterparty op de beats van Netsky. De toegang kost 7,5 euro.

Op 17, 22 en 26 juni worden het Sportpaleis in Antwerpen, de Spiroudôme in Charleroi en Vorst Nationaal in Brussel omgedoopt in bruisende voetbalarena’s. Alle details over de wedstrijden tegen Rusland en Zuid-Korea en de events in Vorst Nationaal en Spiroûdome Charleroi volgen.