Hanna Mariën wordt ‘personal trainer’ bij David Bombeke
Foto: BELGA

Hanna Mariën gaat aan de slag als personal trainer bij Rev., een groepspraktijk van ambitieuze kinesitherapeuten gesticht door David Bombeke in Beveren-Waas. Bombeke is een gerenommeerd kinesist bij sporters.

Hanna Marien was jarenlang atlete en was tijdens de Olympische Winterspelen nog actief in het bobsleeteam The Belgian Bullets. OP haar 31ste stopt ze met actief sporten.

‘Ik heb iets met sport. Al van in de lagere school. Het werd atletiek. Tot ik er mee kapte in 2012. De ontgoocheling om het missen van de Olympische Spelen in Londen was te groot. Maar de microbe bleef kriebelen. Ik waagde mijn kans in het Belgische bobsleetam. En vandaag, op de vooravond van mijn tweeëndertigste, mag de riem er af. Het is goed geweest’, vertelt Mariën op de website.

‘Maar ook vandaag, nu ik de competitiesport laat voor wat het is, kan ik zeggen : sport is en blijft mijn passie. Die passie, gedrevenheid en enthousiasme wil ik graag doorgeven wanneer ik aan de slag kan gaan als ‘personal trainer’. Ik denk dat ik met mijn verleden en alle ervaringen die ik heb opgedaan een goede kans maak om in die job te groeien.’