Dagtickets vrijdag en zaterdag Pukkelpop stilaan uitgeput
Wie Queens Of The Stone Age nog wil zien op zaterdag 16 augustus, moet zich haasten. Foto: Zach Cordner/Invision/AP

Voor zowel de vrijdag als de zaterdag van Pukkelpop 2014 zijn er nog amper 500 tickets te verkrijgen. ‘Wie die dagen het feest niet wil missen, moet zich haasten’, waarschuwt de organisatie.

Op nog geen tien dagen waren de combitickets voor Pukkelpop 2014 uitverkocht. Wie een dagticket voor vrijdag 15 augustus of zaterdag 16 augustus wil kopen, moet ook stilaan toehappen . De organisatie van het Limburgse festival waarschuwt er in een persbericht voor dat men aan de laatste 500 exemplaren voor vrijdag en zaterdag zit.

Op vrijdag 15 augustus staan Macklemore & Ryan Lewis, The National, Ed Sheeran, DJ Fresh & Messy MC en Röyksopp and Robyn bovenaan de affiche. Op zaterdag 16 augustus zijn dat onder andere Queens Of The Stone Age, Calvin Harris, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Portishead en Jake Bugg.

‘Voor donderdag 14 augustus met o.a. Editors, Outkast, Deadmau5 en Disclosure zijn er voorlopig nog voldoende kaartjes’, klinkt het. Mensen die inmiddels al een ticket kochten, maar niet kunnen gaan, is er een omruilservice . Pukkelpoptickets staan immers op naam en zijn niet terugbetaalbaar en je kan ze ook niet doorgeven of doorverkopen aan iemand anders.