SHOPSPOT. LN Knits vertoeft even aan zee
Foto: LN Knits

Wie dezer dagen aan zee vertoeft, kan terecht in de tijdelijke winkel van LN Knits waar de Belgische ontwerpster Ellen Kegels haar kleurrijk zomers breigoed aan de man probeert te brengen.

Onmisbaar in de winter, maar ook heel welkom op zomerse avonden: de kleurrijke breisels van LN Knits in fijne alpacowol. Achter het label gaat de 26-jarige Ellen Kegels schuil, die haar hobby wist om te zetten in een succesvol én eerlijk bedrijf.

Geen massaproductie of kinderarbeid bij de productie van de truien, sjaals en beanies: Kegels kan rekenen op een volwaardig atelier in de Peruviaanse stad Ayacucho (waar de hoogwaardige wol ook vandaan komt) waar onder andere tienermoeders zo een uitweg uit de armoede krijgen aangeboden.

In een tijdelijke winkel in de Knokke-Heist kunt u niet alleen de zomercollectie in frisse pastelkleurtjes terugvinden (ook voor kinderen), maar ook koopjes uit oude collecties en het brei-, haak- en naaihandboek Goedgemutst en wol zodat u zelf aan de slag kunt.

Praktische info:

Ln Knits pop-up in de Antoine Bréartstraat 6, 8300 Knokke-Heist. Ook op Pasen en Paasmaandag van 12.00 tot 18.00 uur, daarna telkens van vrijdag tot en met zondag, maar ook op 1 mei. Meer informatie vindt u terug op de website.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in