H&M Home komt naar België
Foto: H&M
De interieurcollectie van de Zweedse keten H&M zal vanaf het najaar ook in België te koop zijn in een gloednieuwe winkel op de Vrijdagsmarkt in Gent.

H&M Home, de interieurcollectie van H&M, is vanaf het najaar ook in België verkrijgbaar. Op de Vrijdagsmarkt in Gent wordt namelijk een gloednieuwe winkel geopend waar ook decoratie- en interieurartikelen van de Zweedse keten te vinden zullen zijn.

'H&M lanceerde H&M Home in februari 2009 in een eerste selectie van markten zoals Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Duitsland en Nederland. Dankzij het grote succes zijn er intussen heel wat markten bijgekomen waar de H&M Home collectie beschikbaar is. Dit jaar is het ook de beurt aan België', aldus de woordvoerder van H&M België-Luxemburg in De Morgen.

De collectie van H&M Home bestaat uit decoratie- en interieurartikelen met een breed gamma van textiel en accessoires. Om er zeker van te zijn dat iedereen gemakkelijk zijn gading vindt, wordt de collectie opgedeeld in verschillende onderdelen: de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer en de keuken.