Topmodel Cara Delevigne is kwaad op paparazzi

Het 21-jarige topmodel Cara Delevigne heeft op Twitter behoorlijk uitgehaald naar de paparazzi die haar achtervolgen. ‘Moet er weer iemand sterven voor ze begrijpen dat dit niet juist is?’, vroeg Cara zich af.

Ze is beste vriendjes met Rihanna, deelt geregeld feestfoto’s op Instagram en ze werd onlangs betrapt terwijl ze het wel erg gezellig maakte met actrice Michelle Rodriguez. Geen wonder dat de paparazzi dol zijn op Cara Delevigne, maar daar is het topmodel niet zo blij mee. ‘Ik kan niet geloven dat Parijs de enige plaats is waar het illegaal is voor paparazzi om je te volgen. En dan moest er nog iemand voor sterven!’, twittert ze.

Cara verwijst naar Diana, die in 1997 verongelukte toen ze op de vlucht was voor paparazzi. ‘Hoeveel mensen moeten er nog gekwetst en gedood worden voor iemand beseft dat dit niet juist is? Ik ben bang van hen omdat ze zich gedragen als moordenaars met telescooplenzen en zich verstoppen in de bosjes. Maar ik heb ook medelijden met hen: wat een saaie job moet dat zijn, de hele dag mensen volgen’.

Cara’s uitbarsting op Twitter kwam er nadat zij en vriendin Michelle Rodriguez kussend op het strand werden gespot en gefotografeerd.