MTV zendt Tomorrowland 2014 uit
Foto: Koen Bauters

Muziekzender MTV wordt internationale uitzendpartner van Tomorrowland. De zender zal zowel beelden uitzenden van het dancefestival zelf als een documentaire maken over Tomorrowland. Dat maakte de muziekzender woensdag bekend in een persbericht.

MTV zal als exclusieve tv-partner onder andere een aantal (delen van) dj-sets vanop Tomorrowland uitzenden en zal daarnaast ook specials rond het festival tonen.

De uitzendingen rond Tomorrowland zullen op de meer dan 60 internationale kanalen van MTV uitgezonden worden. Hiermee worden meer dan 550 miljoen mensen in bijna 170 landen bereikt.

De specials rond het Boomse festival komen in augustus 2014 op tv.

Daarnaast maakte de zender ook bekend dat het een documentaire gaat maken rond het tienjarig bestaan van Tomorrowland. De docu zal in het najaar van 2014 uitgezonden worden.

Best Music Festival

Tomorrowland won onlangs nog voor de derde keer de 'Best Music Festival'-award op de International Dance Music Awards in Miami. Het festival, dat jaarlijks doorgaat in De Schorre in Boom, was ook dit jaar weer in een mum van tijd uitverkocht: de 360.000 tickets waren in minder dan een uur de deur uit.  

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig