Channel Zero en Motörhead op metaldag Lokerse Feesten
Foto: Koen Bauters

Net als andere jaren, zal er op de Lokerse Feesten ook dit jaar weer een metaldag zijn. Na de annulatie van vorig jaar, staat Motörhead dit jaar weer op de affiche.

Frontzanger Lemmy Kilmister (68) kampte vorig jaar met gezondheidsproblemen, waardoor de Britse heavymetalband Motörhead, bekend van hits als ‘Ace of Spades’ en ‘Bomber’, het concert op de Lokerse Feesten moest annuleren. Dit jaar proberen ze het dus opnieuw, voor de 40ste editie van de Lokerse Feesten.

Ook Down, Dimmu Borgir en Devin Townsend Project zullen erbij zijn, net als Channel Zero. Die laatste metalband brengt vrijdag 4 april trouwens een nieuw album uit. Begin 2013 startte de band met de opnames van ‘Kill All Kings’. Nu is het album klaar en wordt het vrijdag dus gelanceerd. Op de metaldag van de Lokerse Feesten, op 3 augustus, zullen er ongetwijfeld ook enkele nummers van op het nieuwe album aan bod komen.

De 40ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 1 augustus tot en met zondag 10 augustus. De voorverkoop start woensdag 2 april.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig