Koppel mist drie keer eigen bruiloft
Foto: ss

Een trouwlustig paar heeft in de Nederlandse stad Roermond voor de derde keer op rij de eigen bruiloft gemist. Het duo kwam maandag weer niet opdagen voor de eigen huwelijksceremonie in het stadhuis in Roermond. Een woordvoerder van de gemeente gaf aan dat het niet om een 1 aprilgrap ging, maar dat het echt gebeurd is.

Alles stond klaar, de speech was geschreven, de ceremonie betaald, de huwelijksakte gereed, en het trouwboekje lag klaar. Men heeft zelfs een uur gewacht in verband met de nieuw ingegane zomertijd. Het hielp niet, het echtpaar in spe bleef weg.

Trouwambtenaar Anita Coenen probeerde het duo telefonisch te bereiken, maar kwam niet verder dan een voicemail. Volgens de gemeente gaat het om twee zakenlieden, die het erg druk hebben, die maandag ‘ergens’ onderweg waren en blijkbaar geen tijd hadden om op hun eigen bruiloft te verschijnen.

De eerdere twee pogingen om met elkaar te trouwen strandden ook op ‘drukdrukdruk’, aldus de gemeente. De rekening is wel alle drie de keren betaald.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig