Vijftienjarige Brooklyn Beckham maakt modellendebuut
Brooklyn Beckham Foto: Man About Town

Brooklyn Beckham treedt in de voetsporen van zijn vader en jongere broer Romeo met een eerste modellenklus. De vijftienjarige Brooklyn staat zelfs op de cover van het Britse magazine Man About Town.

De oudste zoon van David en Victoria Beckham werd gefotografeerd door familievriend Alasdair McLellan voor het Britse magazine Man About Town, een luxueuze glossy die twee keer per jaar verschijnt. Vorig jaar stond David nog op de cover, deze keer is het de beurt aan Brooklyn.

Zijn eerste fotoshoot is bovendien meteen goed voor een beeldverhaal van twintig pagina’s over de kledingstijl van tieners. ‘We konden ons geen sterkere persoon dan Brooklyn inbeelden om dit verhaal tot leven te brengen’, aldus hoofdredacteur Ben Reardon, die meteen ook meegeeft dat de jongeling een neus heeft voor styling en meedacht over zijn outfits van onder andere Saint Laurent en Ralph Lauren.

Brooklyn, die vorige maand nog vijftien kaarsjes mocht uitblazen, is niet de eerste telg van het gezin die van het modellenleven proeft: zijn jongere broer Romeo werd in 2012 even het gezicht van het Britse modehuis Burberry.