Carlos Santana en Wyclef Jean verzorgen WK-sluitingslied
Carlos Santana Foto: Photo News

De Mexicaanse gitarist Carlos Santana, de Haïtiaanse rapper Wyclef Jean, de Braziliaanse zanger Alexandre Pires en de Zweedse DJ Avicii werkten samen aan een sluitingslied voor de Wereldbeker voetbal In Brazilië. De vier brengen zondag 13 juli voor aanvang van de finale ‘Dar um Jeito’ (We Will Find A Way) in het Maracana-stadion.

‘Het doet ons veel plezier dat de FIFA voor ‘Dar um Jeito’ heeft gekozen’, aldus Carlos Santana op de website van de Wereldvoetbalbond. ‘Samen met mijn makkers Wyclef, Avicii en Alexandre Pires kijk ik ernaar uit om in juni onze boodschap over te brengen aan de Brazilianen.’

Het nummer wordt toegevoegd aan het officiële muziekprogramma van het WK in Brazilië. Dat omvat nu vier nummers. Het officiële WK-lied ‘We are one’, dat in januari werd voorgesteld, is van de Amerikanen Jennifer Lopez en Pitbull en de Braziliaanse Claudia Leitte. De Braziliaanse zanger Arlindo Cruz zorgde voor het officiële mascottelied en ook de Puertoricaan Ricky Martin mocht een nummer inzingen.