Op vakantie als god in Frankrijk
Foto: Grandes Villas de France
Wilt u de komende zomer naar een zomerhuis met net dat tikkeltje extra? Dan is er het aanbod van 'Grandes Villas de France', een selecte verzameling knappe villa's in het zuiden van Frankrijk. En die hoeven, ondanks hun locatie en luxe, niet altijd zo duur te zijn als u misschien op het eerste gezicht zou verwachten.

Op Grandes Villas de France vindt u ondertussen reeds meer dan honderd idyllische villa's in de regio’s Var, de Maritieme Alpen, de Côte d'Azur en de Provence.

'We streven met ons team voortdurend naar het juiste evenwicht tussen luxe, charme, kwaliteit en prijs', vertelt mede-oprichter Gerard Schouten. 'Als je omrekent, kan je al huren tussen de 200 en de 400 euro per persoon voor een week in een villa onder de zon.'

Anders dan in een hotel heeft u in een villa de combinatie van privacy en huiselijke sfeer, maar zonder in te boeten aan luxe en comfort.

'Het merendeel van de villa's de wij presenteren hebben een een beheerder, een poetsvrouw, een tuinman en iemand die instaat voor het onderhoud van het zwembad. Als je niet zelf wil koken, kunnen we zorgen voor extra diensten – er kan zelfs een chef ingehuurd worden. Maar is samen inkopen doen en je eigen potje koken niet juist het summum van een vakantie à la française?', klinkt het nog.

De villa’s die 'Grandes Villas de France' voorstelt, zijn overwegend gekenmerkt door hun typische regionale en traditionele bouwstijl. Alle villa’s worden door het team persoonlijk bezocht en geselecteerd op criteria als charme, luxe en kwaliteitsniveau. Van het sanitair, de keuken en het zwembad wordt dan weer alle hedendaags comfort verwacht.

Airco is geen must in deze huizen, die van zichzelf doorgaans erg koel zijn door hun materialen, zonneluiken en koelingssystemen in de vloer. Zwembadverwarming daarentegen is welkom in het voor-en naseizoen, maar is, met dank aan de zomerzon, meestal overbodig tussen de maanden juni en september.

Meer info over de villa's en een verblijf in Frankrijk: www.grandesvillasdefrance.be  of bezoek de Facebookpagina