Inspiratie-app voor (ver)bouwers
Foto: rr

Kan je bij de verwezenlijking van je droomhuis of -tuin wel wat inspiratie gebruiken? Duik dan eens in de InDomo-app van Goudengids.be. Die bevat niet alleen een heleboel ideetjes voor (ver)bouwers, maar wijst je meteen ook de weg naar vaklui.

InDomo laat je grasduinen in talloze realisaties van Belgische architectenbureaus en projectuitvoerders. Er is een handig filtersysteem waarmee je eenvoudig de beoogde ruimte met de gewenste stijl combineert. Op die manier krijg je bijvoorbeeld uitsluitend foto’s voorgeschoteld van moderne keukens, industriële woonkamers of hedendaagse slaapkamers.

Woningen, interieurs en tuinen die je geslaagd vindt voeg je met een druk op de knop toe aan je persoonlijke ideeënboek, en bij elke foto kan je meteen doorklikken naar de uitvoerder (met al diens gegevens en een contactformulier) en eventuele andere projecten van hetzelfde bedrijf. Een zoekfunctie met tientallen rubrieken, van Aannemers tot Zwembad, ontbreekt vanzelfsprekend evenmin in deze gratis app van Goudengids.be.

Omdat foto’s zo’n belangrijk onderdeel vormen van InDomo is de applicatie enkel beschikbaar op tablets en phablets vanaf 6-inch. InDomo is er zowel voor iPads als voor grote Android-toestellen .