Mila Kunis en Ashton Kutcher verwachten een baby
Foto: pn

Het gerucht doet al een tijdje de ronde en het wordt steeds hardnekkiger: Mila Kunis (30) zou zwanger zijn van haar verloofde Ashton Kutcher (36).

Insiders hebben aan de Amerikaanse website E! News bevestigd dat de tortelduifjes een baby verwachten. De zwangerschapsgeruchten zijn niet nieuw. De uit Oekraïne afkomstige Kunis werd al gezien tijdens een sessie zwangerschapsyoga én ze draagt al enkele weken niets anders dan slobbertruien.

De twee leerden elkaar een tiental jaar geleden kennen op de set van de tienerreeks That ‘70s Show. Daar gaf Kunis gestalte aan de bazige Jackie en Kutcher aan de niet zo snuggere Kelso. Hoewel ze elkaars liefje speelden, waren ze in het echte leven geen koppel. Kutcher had relaties met onder meer Brittany Murphy en Demi Moore, Kunis was acht jaar samen met ‘Home Alone’-ster Macaulay Culkin.

Kort nadat bekend raakte dat Moore van Kutcher wilde scheiden, begonnen de ex-collega’s een relatie. De twee zijn nu zo’n twee jaar samen en maakten in februari bekend dat ze gaan trouwen. En nu zou er dus ook een baby’tje onderweg zijn.