Natalia en manager beëindigen samenwerking
Natalia en Bob Savenberg.

Na meer dan tien jaar hebben Natalia en haar manager Bob Savenberg besloten dat hun wegen gaan scheiden. Dat laat Savenberg weten in een persbericht.

‘Ongeveer een half jaar geleden hebben Natalia en ik gesprekken gehad over haar muzikale toekomst en al snel bleek dat ze voor haar buitenlandse plannen een ander type manager nodig had’, schrijf Savenberg. ‘Iemand met de nodige buitenlandse contacten en een verkopersprofiel. En daar beantwoord ik niet aan. Vandaar dat we de zoektocht gestart zijn naar een geschikte opvolger die over de nodige knowhow beschikt om de volgende stappen in Natalia’s carrière te zetten. Ik heb gedurende die tien jaar altijd met veel plezier samengewerkt met Natalia. Ik zal haar blijven volgen en steunen, want ze is een vriendin voor het leven, én de meter van mijn dochter Jade. We zullen elkaar dus zeker niet uit het oog verliezen en regelmatig blijven ontmoeten’.

‘Het is een sprong in het duister waarvoor ik al mijn moed en ballen heb bij elkaar heb moeten rapen, maar ik voel dat ik deze stap moet nemen’, reageert Natalia. ‘Bob heeft me zoveel bijgebracht, was de perfecte man op de juiste plaats, wist me aan te pakken als geen ander en is in de loop van de jaren een beetje een tweede vader en beste vriend voor mij geworden. Dit is een band die ik altijd zal blijven onderhouden, maar nu moet ik even zorgen dat het vuur dat ik in me heb voor mijn job nog extra kan worden aangewakkerd en eventueel andere horizonten kan gaan verkennen’.

Bob Savenberg was tot 1996 beroemd als drummer van de popgroep Clouseau. Hij is ook manager van Katja Retsin en Staf Coppens. Wie hem zal opvolgen als manager van Natalia, wordt later bekendgemaakt’.