Tom Waes: ‘Volgende keer mag Otto-Jan Ham meedoen’
Tom Waes op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren Foto: pn

Tom Waes, de winnaar van Wauters vs. Waes, hoopt dat er een tweede seizoen komt van de succesvolle reeks. Dat heeft het 45-jarige Eén-boegbeeld zelf gezegd in een interview op radiozender Studio Brussel. En als het aan hem ligt, doet Otto-Jan Ham de volgende keer gewoon écht mee.

‘Als het aan Koen en ik ligt, dan doen we een tweede seizoen’, zei Waes aan Sam De Bruyn op Studio Brussel. ‘Ik denk dat Koen revanche wil en ik wil het verschil groter maken’, zegt hij al lachend. De presentator vroeg of Otto-Jan Ham, die zich op Vier aan dezelfde uitdagingen waagde als in Wauters vs. Waes, dan zou mogen meestrijden. ‘Van mij mag hij vollen bak meedoen. De rest moeten de zenders onderling uitvechten’, zei hij.

Als er effectief een tweede seizoen komt, dan is dat zeker niet voor meteen. Waes werkt momenteel aan een nieuwe reeks ‘Reizen Waes’. Dat avontuurlijke realityprogramma werd afgelopen weekend bekroond met een Televisiester. De 46-jarige Koen Wauters, die momenteel coacht in ‘The Voice van Vlaanderen’, zegt in Story dat het vervolg wellicht iets voor binnen een paar jaar is. ‘Als alles goed gaat, komt er voor ons vijftigste een tweede reeks’, zegt hij. ‘En anders wordt het Beat The Bompaz’, voegt zijn compagnon Waes er aan toe.