Rolling Stones annuleren eerste concert Australische tournee
Foto: EPA
The Rolling Stones annuleren het eerste concert van hun tournee door Australïe in Perth. Dat heeft de organisator van het concert laten weten. Maandag stapte L’Wren Scott, de vriendin van Mick Jagger, uit het leven.

Een woordvoerder van Jagger liet maandag weten dat de zanger compleet van de kaart was door het nieuws. Het was dan ook te verwachten dat de band minstens een deel van de Australische concerten zou annuleren.

Dinsdagochtend liet concertpromotor Frontier Touring weten dat de band het eerste concert in Perth annuleert. Over de volgende concerten, op 22 maart in Adelaide en 25 maart in Sydney, is nog niets bekend.

Georgia May, de dochter van Mick Jagger, heeft zich ook terug getrokken uit de Melbourne Fashion Week. L’Wren Scott vormde sinds 2001 een koppel met Mick Jagger.

De legendarische rockband kwam maandag aan in Perth voor het Australische deel van hun 14 On Fire Tour. Die tournee, naar aanleiding van de 50ste verjaardag van de band, brengt hen op 28 juni ook naar TW Classic in Werchter.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan telefonisch terecht bij Tele-Onthaal op het gratis nummer 106 en op de website www.tele-onthaal.be of bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be .