SHOPSPOT. Make-Up Designory opent winkel in Gent
Foto: MUD

De Amerikaanse cosmeticaspecialist Make-Up Designory (MUD) heeft naast een school in het Gentse nu ook een winkel geopend, waar zowel particulieren als professionele visagisten terechtkunnen voor de perfecte foundation, de juiste borstels en een uitgebreid gamma kleuren oogschaduw.

MUD landde in 2012 voor het eerst in ons land en opende op korte termijn een make-upschool in zowel Kortrijk als Gent, met een groot aanbod workshops en volwaardige opleidingen, voor zowel professionals als make-upfanaten.

Op enkele honderden meten van de school in Gent opende MUD nu ook een volwaardige winkel en de allereerste Belgische MUD Pro Shop, waar hun eigen gamma wordt verkocht. Die collectie werd gecreëerd met het inzicht en expertise van professionele visagisten.

‘Onze producten werden ontwikkeld om regen en wind te doorstaan op fotoshoots of filmopnames, bevatten dus hoog pigment en hebben daardoor een zeer lange houdbaarheid op de huid’, klinkt het. Ervaren make-upartiesten staan klanten bovendien met raad en daad bij.

Praktische info:

MUD Pro Shop, Vlaanderenstraat 116, 9000 Gent. Open van maandag tot en met zaterdag, telkens van 10.00 tot 18.00 uur. Meer info over de opleidingen vindt u terug op de website.