Wachtlijst voor The Rolling Stones
The Rolling Stones waren op 12 maart te zien in China. Foto: Photo News

The Rolling Stones hebben ondanks de respectabele leeftijd van de bandleden blijkbaar nog niets van hun aantrekkingskracht verloren: TW Classic en het Nederlandse Pinkpop waar de rockers deze zomer optreden waren allebei op een mum van tijd uitverkocht. Wie geen kaartjes heeft, mag nog een beetje hoop koesteren; er is ondertussen een wachtlijst.

De kaarten voor het festival TW Classic op zaterdag 28 juni gingen vandaag in de verkoop en waren in een recordtijd uitverkocht werd via Twitter en de website van het festival gemeld.

‘60.000 tickets zijn verkocht. Nog nooit verkochten we zo snel zoveel tickets’, aldus het festival op Twitter. De tickets waren op amper een uur tijd de deur uit.

Behalve The Rolling Stones komen dit jaar ook Simple Minds, Triggerfinger, Arno, Seasick Steve en Admiral Freebee naar de dertiende editie van TW Classic.

Kort na de middag werd er een wachtlijst geopend voor de TW Classic-tickets.

Ook de zaterdag- en weekendtickets voor het Nederlandse festival Pinkpop (7-9 juni), waar The Rolling Stones eveneens optreden, waren uitzonderlijk snel uitverkocht.