Vadis eventjes naar ziekenhuis, Club wacht af
Foto: pn
Vadis Odjidja moest de draaischijf worden van Club Brugge in de play-offs, maar gisteren op training ging het mis voor de middenvelder van blauw-zwart: hij trapte in de grond, en werd met pijn in de bil afgevoerd naar het Sint-Jan-ziekenhuis in Brugge. Club wacht af, morgen op training probeert Vadis of verdertrainen mogelijk is.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Vadis zwengelde de geruchtenmolen zelf aan met een bericht op zijn Instagram-account, waarin hij sprak van een 'kleine tegenvaller' en een 'grote comeback'.

Bij Club meldt men nu dat het wachten is op nieuws: men bevestigt dat Vadis gisteren afhaakte op training en een kort bezoek bracht aan het ziekenhuis. De middenvelder zou morgen op training testen of hij kan voortspelen, van een forfait voor de derby tegen Cercle of meerdere play-off 1-wedstrijden is voorlopig dus nog geen sprake. 

Met verdediger Bjorn Engels gaat het intussen de goede kant uit, hij trainde vandaag individueel en zou speelklaar raken voor de derby op zondag, Brandon Mechele kampt nog steeds met een spierscheurtje, zijn speelkansen worden als 'zeer twijfelachtig' omschreven.