Kate en William kiezen voor nieuwe nanny
Foto: pn

De hertog en de hertogin van Cambridge zouden een Spaanse nanny hebben ingehuurd om voor de kleine prins George te zorgen.

Het voorbije weekend doken foto’s op van prins George die samen met een kinderjuf genoot van een uitje in Hyde Park, terwijl zijn ouders op vakantie waren op de Malediven. Kate en William zouden voor een Spaanse kindermeid, een dertiger met meer dan twintig jaar ervaring met kinderen van de beau monde, gekozen hebben.

Een vriend van de nanny zegt in het magazine Hello!: ‘Ze is niet getrouwd en heeft geen vriend. Haar leven staat volledig in het teken van het gezin waarvoor ze werkt. Ze is heel professioneel.’

Kate en William maakten zelf eerder al duidelijk dat ze de opvoeding van George niet volledig uit handen willen geven. Tot nog toe riepen ze vooral de hulp in van Carole Middleton, de moeder van Kate, en af en toe stak ook Jessie Webb, de voormalige nanny van William, een handje toe.

Op hun agenda staan echter nog reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland en ze zullen in de toekomst ook vaker publieke taken krijgen, waardoor een kinderjuf ongetwijfeld goed van pas zal komen.