REACTIES. ‘Geniet van welverdiende rust’
Kris Peeters Foto: Photo News

Na de aankondiging van Toots Thielemans’ muzikaal afscheid druppelen de eerste reacties binnen. Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V), spreekt op Twitter van ‘een verbluffende carrière’. Premier Elio Di Rupo tweette dan weer een foto met de jazzmuzikant.

Vlaams minister-president Peeters was één van de eerste prominenten om op Twitter te reageren op Toots’ afscheid van het podium. ‘Tijd om te genieten van welverdiende rust’, liet Peeters op het sociale netwerk weten.

 

 

Ook premier Di Rupo bedankte Thielemans op Twitter voor ‘de vele magische momenten’. Di Rupo zette er ook een foto bij waarop hij klinkt met Toots.

 

 

Brussels minister Guy Vanhengel(Open VLD) noemde Thielemans dan weer een 'prachtige Ket, prachtige carrière en een prachtige man'.

'Toots Thielemans is voor Brussel een wereldburger van formaat, een muzikant met een fantastische carrière en een voorbeeld voor de jongere generatie. We zijn Toots enorm dankbaar voor al wat hij Brussel en ons land aan muzikaal talent schonk. Hij verdient de rust waar hij nu om vraagt', aldus Vanhengel.