Goed nieuws uit ziekenboeg Club Brugge
Brandon Mechele Foto: belga
Goed nieuws voor Michel Preud'homme voor de laatste competitiewedstrijd van Club Brugge thuis tegen Cercle: de geblesseerden Brandon Mechele en Victor Vazquez sloten vandaag opnieuw aan op training.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Vazquez reageerde opgelucht: 'Oef, ik ben er eindelijk van verlost. Ik kon aan alle oefeningen deelnemen. De hinder is volledig verdwenen. Ik ben net op tijd klaar voor het beslissende competitiestadium.'

Ook Brandon Mechele verscheen na zijn scheurtje in de quadriceps weer op het oefenveld. De Bredenaar werd individueel onder handen genomen door kinesist Jan Van Damme.

Ook Jim Larsen lijkt op de weg terug: de Deen staat dicht bij een terugkeer op het trainingsveld, de kniekwetsuur van de verdediger lijkt tot het verleden te behoren. Björn Engels (buikspieren) blijft voort de voorzichtige aanpak kiezen. De eerste dagen zal hij zich hoofdzakelijk beperken tot individuele oefeningen.

Meme Tchité en Jonathan Blondel blijven langdurig geblesseerd en revalideren voort. De middenvelder ging langs bij zijn behandelende chirurg en hoorde niets anders dan positieve signalen.