Showbizz Bart en Eline De Munck in Nederlandse film
Foto: fds

Actrice Leontine Borsato (Voetbalvrouwen) krijgt in de Nederlandse bioscoopfilm Heksen Bestaan Niet versterking van vier Vlaamse sterren. Showbizz Bart (Bart Verbeeck, foto links) zal te zien zijn als de excentrieke dansleraar van Katie (gespeeld door Aliyah Kolf). Q-music- en Jim-presentatrice Eline De Munck (foto rechts) gaat de rol spelen van Pandora, een van de vijf heksen, en model Vincent Banic wordt de mysterieuze Grimbeck. Zangeres Laura Omloop speelt de rol van Nienke, een klasgenote van Katie die jaloers is op haar uitzonderlijke danstalent.

Showbizz Bart kijkt er alvast naar uit: ‘De film gaat over dansen én tovenarij, twee dingen waar kinderen dol op zijn. Ook ik vind dansen heel leuk, maar een professional ben ik niet. Gelukkig moet ik het als leraar vooral goed kunnen uitleggen, en dat lukt me wel. Mijn personage zorgt met zijn Franse accent en zijn hysterische gedrag een beetje voor de komische noot in de film. Dat ik daarvoor in wel erg speciale pakjes moet kruipen, neem ik er graag bij.’

De opnames van Heksen Bestaan Niet vinden plaats in Nederland en op de Canarische Eilanden. Op 18 juni moet de film in de zalen komen.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig