Beluister The Great Scam, het nieuwe album van Admiral Freebee
Foto: rr
Op 28 februari verschijnt The Great Scam, het nieuwe album van Admiral Freebee. Nadat u hier eerder al de single Nothing Else To Do en het nummer I Don't Want To Feel Good kon beluisteren, vindt u hieronder het volledige album. En misschien wint u wel tickets voor het unieke album release event op 27 februari.

Om zijn nieuwe plaat op te nemen, trok Van Laere naar de Water Music Studios in New Jersey. Aan de knoppen zat John Agnello, bekend van Kurt Vile, Sonic Youth en Dinosaur Jr., en de drumpartijen werden ingespeeld door Sonic Youth-drummer Steve Shelley.

The Great Scam is de opvolger van The honey and the knife uit 2010. Begin 2014 komt er een eerste single en op woensdag 12 en donderdag 13 maart stelt Admiral Freebee de plaat voor in de AB in Brussel. Voor het concert op donderdag zijn nog tickets beschikbaar.

Wie het album nu al bestelt op iTunes krijgt er de bonustrack Learning The Hard Way gratis bij. 

Meer info: www.admiralfreebee.be

Win tickets voor The Great Scam Night

Wie echter niet zo lang kan wachten, kan op donderdag 27 februari naar ‘The Great Scam Night’ in Antwerpen, een intieme en gezellige avond waarbij Admiral Freebee gedurende ongeveer drie kwartier zijn nieuwe album solo en acoustisch  voorstelt. 

Wij mogen 5 duo-tickets voor dit unieke event weggeven.  Vul het formulier hieronder in om deel te nemen. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig