PaperFlies maakt reizen boeken nog leuker
Foto: rr

Bob Stolk en Jens Steenhuis, twee jonge en gepassioneerde Vlaamse ondernemers, zetten hun schouders onder de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke ticketsite PaperFlies. Hun gloednieuwe online zoekmachine moet het voor vakantiegangers makkelijk maken om tussen de duizenden aanbieding snel de meest voordelige keuze te maken.

De website staat al even online en is een gevaar voor iedereen die last heeft van reiskriebels. In tegenstelling tot veel gelijkaardige sites worden de aanbiedingen hier overzichtelijk gepresenteerd met mooie foto’s én handige reistips. Met de nieuwe zoekfuncties wordt het nu ook mogelijk om een bestemming te zoeken die niet op de site staat weergegeven.

Stolk en Steenhuis creëerden een nieuwe zoekfunctie die in één oogopslag een overzicht geeft van de beste prijs, overstapplaats, reisduur en vliegtuigmaatschappij per bestemming. Tijdens het ontwerpen van de zoekfunctie stonden gebruiksgemak en eenvoud centraal, aldus het duo achter PaperFlies.

‘Wij doorzoeken dagelijks duizenden sites voor onze bezoekers en selecteren alleen vluchten van kwalitatief goede maatschappijen’, vertellen ze. ‘Daarnaast is de getoonde prijs ook de werkelijk te betalen prijs en zijn er dus geen bijkomende kosten.’