Tomorrowland-tickets voor buren weg in 20 minuten
Tomorrowland vindt deze zomer twee keer plaats, dus ondervinden de inwoners van Boom en Rumst ook dubbel zoveel overlast. Foto: BELGA
De 3.000 tickets die het dancefestival Tomorrowland voorbehoudt voor de inwoners van Boom en Rumst, waren gisteravond in nog geen 20 minuten verkocht. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De organisatie van het festival reserveert die kaarten tegen een voordeelprijs van 150 euro omdat de inwoners van die twee gemeenten het meest hinder ondervinden van het geluid en de verkeersdrukte. Zij krijgen dit jaar zowel tussen 18 en 20 juli als tussen 25 en 27 juli met Tomorrowland te maken, aangezien het festival zijn tiende verjaardag viert met een dubbele editie.

Inwoners van Boom en Rumst die geen ticket tegen het gunsttarief konden bemachtigen, kunnen nog tot maandagavond voor de normale prijs kaarten kopen. Vanaf 23 uur maandagavond kunnen ook inwoners van Aartselaar, Willebroek, Niel, Hemiksem en Schelle zich laten registreren om er zeker van te zijn dat ze een ticket voor Tomorrowland kunnen kopen.