Tieneridool Justin Bieber heeft gevangenis al verlaten
De 'mugshot' of politiefoto die van Bieber genomen werd na zijn arrestatie. Foto: EPA
Justin Bieber heeft de gevangenis van Miami-Dade al verlaten. Het meisjesidool betaalde de borgsom van 2.500 dollar,een lachertje is voor iemand met zijn fortuin. Bij het verlaten van de gevangenis ging hij bovenop een wagen zitten en wierp hij een kushandje naar de fans die er stonden.

De Canadese zanger werd gearresteerd rond 4 uur plaatselijke tijd (10 uur Belgische tijd) op Pine Tree nabij West 26th Street, meldt de Orlando Sentinel.

De politie verklaart dat Bieber met met een gele Lamborghini reed toen hij werd gearresteerd. Hij testte positief op een alcoholtest. Ook de bestuurder van een tweede auto, een rode Ferrari, is opgepakt. Het gaat om Biebers vriend en rapper Crazy Khalil, met wie de zanger een dragrace hield. Beide auto's zijn in beslag genomen.

Zes maanden gevangenisstraf?

Het popidool werd al overbracht naar de gevangenis van Miami-Dade. Als de rechter streng is, zal Bieber daar een tijdje moeten blijven, want op dergelijke misdrijven staat in Florida een maximumstraf van zes maanden.

Een buurtbewoonster zag de auto van Bieber. Het gaat om de gele sportwagen uiterst rechts.

 

Het is niet de eerste keer dat de ‘Baby’-zanger in aanraking komt met de politie. Enkele weken geleden zijn bij hem thuis drugs gevonden en bekogelde hij de woonst van zijn buurman met eieren. Naar verluidt probeert zijn familie hem te overtuigen om hulp te zoeken en zo van zijn drank- en drugsverslaving af te geraken.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig