In het westen van het land breekt de zon dinsdagmiddag af en toe door. Elders is het bewolkt en vooral in het oosten kan er nog wat lichte regen vallen. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind. De maxima bedragen 2 graden in de Ardennen tot 7 graden in Laag- en Midden België.

Dinsdagavond en -nacht is het wisselend bewolkt en vrijwel droog. De minima schommelen rond min 2 graden in de Ardennen en rond of net boven het vriespunt elders.

Woensdagochtend is het droog met over de oostelijke helft van het land tijdelijk ook enkele opklaringen. Elders domineren wolken. ‘s Middags begint het aan zee en in het westen licht te regenen. In de rest van het land blijft het nog tot de avond droog. De wind waait zwak tot matig uit het zuidoosten. De maxima liggen op 2 graden in Hoog België tot zowat 6 graden in de andere regio’s.

Van donderdag tot en met maandag is er meestal veel bewolking met van tijd tot tijd wat lichte regen. In het weekend valt er meer regen. De middagtemperatuur schommelt rond 6 graden. In de Ardennen is het enkele graden kouder en daar valt de neerslag geregeld onder een winterse vorm.