Talisman Michael Schumacher teruggevonden in de sneeuw
Foto: Mercedes F1 Team
Reddingswerkers hebben de geluksarmband van Michael Schumacher in de sneeuw teruggevonden.

Michael Schumacher zijn ski-ongeluk vond plaats op 29 december en de Duitser ligt sindsdien in een kunstmatige coma. Schumacher droeg steeds zijn geluksarmband, zowel op als naast het circuit. Toen de Duister echter het naar het ziekenhuis werd gebracht had Schumacher zijn talisman niet meer aan.

Reddingswerkers hebben de talisman van de Duister nu echter teruggevonden in de sneeuw. Volgens het Duitse 'Bild' was de armbad een geschenk van Corina, de vrouw van Schumacher. Het is echter maar de vraag of Schumacher op 29 december zijn geluk verloor of nu terug heeft weten te vinden? Schumacher ligt immers reeds ruim drie weken in een kunstmatige coma en experts beginnen zich nu ernstig zorgen te maken.

Sabine Kehm, manager en woordvoerster van Schumacher, liet recent nog weten dat er geen specifieke wijzigingen zijn in de toestand van Schumacher. En dat laatste doet heel wat vraagtekens rijzen.

Volgens experts worden de meeste patiënten die zich in een kunstmatige coma bevinden immers na maximaal twee tot drie weken uit de kunstmatige coma gehaald. Ook het feit dat de medicatie en narcose van Schumacher nog niet is afgebouwd zou volgens experts wijzen op een zeer ernstig hersenletsel.

Familie, vrienden en fans hopen ondertussen op het beste ...

Meer F1-nieuws op F1journaal.be: