Zulte Waregem heeft ‘positief gesprek’ met entourage Thorgan Hazard
Foto: kds

Op vraag van Thorgan Hazard hebben diens advocaat Laurent Denis en raadgever John Bico zaterdag een ontmoeting gehad met twee bestuursleden van Zulte Waregem, Carl Ballière en Ronny Schelfhout.

Volgens Essevee-woordvoerder Cedrick Tack verliep het gesprek, dat bedoeld was om ‘enkele zaken uit te klaren’, in een positieve sfeer. ‘John Bico en Laurent Denis hebben de wil van de speler om te vertrekken toegelicht, SV Zulte Waregem heeft zijn wil om de speler te behouden duidelijk gemaakt’, klinkt het zondag.

Hazard maakte enkele dagen geleden bekend dat hij naar Anderlecht wil vertrekken. Zulte Waregem houdt echter vast aan de huurovereenkomst tot het einde van het seizoen die met Chelsea is afgesproken.

‘Alle partijen zijn het eens over Thorgans opmerkelijke professionele houding, ondanks de aanhoudende commotie. Alle partijen hebben er nu belang bij dat, ondanks al die commotie, verdere gesprekken in alle sereniteit kunnen verlopen’, zegt Tack.

Zulte Waregem lanceert tot slot een ‘warme oproep’ aan zijn twaalfde man om de ploeg zondagavond te steunen in de topper tegen Racing Genk. Thorgan Hazard staat tegen de Limburgers gewoon op het wedstrijdblad.