Tomorrowland maakt vandaag eerste namen bekend
Foto: BELGA

Het dance-festival Tomorrowland maakt vandaag de eerste namen voor zijn jubileumeditie bekend. Ook de pre-registratie voor de ticketverkoop begint maandag.

De organisatie van het immens populaire dance-festival kondigde op Twitter aan dat maandag de eerste namen voor de jubileumeditie worden bekendgemaakt. Die jubileum-editie bestaat uit twee weekends met een gelijklopende line-up.

Maandag begint ook de pre-registratie voor de ticketverkoop. De eerste tien mensen per land die zich registreren, mogen overigens onmiddellijk hun ticket voor het festival kopen. De anderen moeten nog enkele weken geduld oefenen.

Net als de voorbije jaren zou 50 procent van de tickets worden voorbehouden voor Belgen en zullen 140 Tomorrowland-vluchten per weekend dance-liefhebbers vanuit de hele wereld naar Boom brengen.

De tiende editie van Tomorrowland is er van 18 tot 20 juli en van 25 tot 27 juli. De organisatie benadrukte eerder al dat het niet de bedoeling is dat mensen beide weekends bijwonen. ‘De line-up zal voor de twee weekends gelijklopend zijn en we willen zoveel mogelijk mensen onze tiende verjaardag laten meevieren,’ klinkt het.

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig