Hazard: 'Soms zijn we bang van Mourinho'
Foto: Reuters
Eden Hazard geeft toe: zijn huidige doel in het leven is coach José Mourinho tevreden houden. In een interview met de Daily Mail laat Hazard zijn licht schijnen over zijn flamboyante coach. 'Soms zijn we bang van hem maar hij is een oprechte coach en heel duidelijk over wat hij wil', aldus de Rode Duivel.

'Ik heb al matchen gespeeld die heel goed waren maar ook sommige die niet zo goed waren. Ik hoop dan ook om mijn werkritme te verhogen en vooral constanter te worden in mijn prestaties. Er zijn nog momenten dat ik verdwijn uit een wedstrijd. Na de wedstrijd op Sunderland (3-4 zege, nvdr) zei Mourinho dat hij een "speciale Hazard" zag. Zo'n opmerkingen wil ik meer horen, elk weekend eigenlijk', stelt Hazard.

Topper zoals Ronaldo

'Mourinho is een trainer die veel van zijn spelers vraagt, zowel offensief als defensief', aldus de Rode Duivel. 'Maar dat is normaal en als we slecht zijn, zegt hij dat ook. Ik hoop één van de beste spelers ter wereld te worden, een speler die mensen willen zien zoals Cristiano Ronaldo en Messi. Ik scoor niet zoveel goals maar ik ben zo niet. Ik ken mijn sterktes en zwaktes. Het is aan mij om te werken aan mijn zwaktes.'

'Ik verkies de positie waarin we nu zitten in vergelijking met vorig seizoen. Als we maandag winnen van Arsenal passeren we hen in het klassement. Als we erna goede resultaten kunnen neerzetten, kunnen we op het einde krijgen wat we verdienen. Hoewel, de top is erg sterk en er is geen enkel team dat er bovenuit steekt', besluit Hazard.