Ook op de 17e speeldag in de Serie A was er geen houden aan Juventus en AS Roma. Leider Juve won met 1-4 op het veld van Atalanta dankzij goals van Carlos Tévez, Paul Pogba, Fernando Llorente en Arturo Vidal. AS Roma won met 4-0 van Catania. Mehdi Benatia scoorde twee keer en ook Gervinho (ex-Beveren) pikte zijn goaltje mee. Inter won met 1-0 van AC Milan dankzij een hakje van Palacio vijf minuten voor tijd.

Lazio Roma ging met zware 4-1 cijfers onderuit op het veld van Hellas Verona. Lucas Biglia startte in de basis en scoorde enige goal voor de Romeinen. Luis Pedro Cavanda kwam niet van de bank bij Lazio.

Zaterdag speelden Cagliari en Napoli 1-1 gelijk. Nene opende al na negen minuten de score voor Cagliari maar tien minuten later kon Gonzalo Higuain tegenscoren via een penalty. Radja Nainggolan speelde de hele match bij de thuisploeg. Dries Mertens viel in de 71e minuut in voor Napoli.

Uitslagen

Zaterdag

Livorno - Udinese 1-2
Cagliari - Napoli 1-1

Zondag

Bologna - Genoa 1-0
Sampdoria - Parma 1-1
Torino - Chievo 4-1
AS Roma - Catania 4-0
Atalanta - Juventus 1-4
Sassuolo - Fiorentina 0-1
Verona - Lazio 4-1
Lazio verloor met 4-1 bij Verona. Lucas Biglia scoorde voor Lazio, waar Luis Pedro Cavanda op de bank bleef.Lazio verloor met 4-1 bij Verona. Lucas Biglia scoorde voor Lazio, waar Luis Pedro Cavanda op de bank bleef.Lazio verloor met 4-1 bij Verona. Lucas Biglia scoorde voor Lazio, waar Luis Pedro Cavanda op de bank bleef.Lazio verloor met 4-1 bij Verona. Lucas Biglia scoorde voor Lazio, waar Luis Pedro Cavanda op de bank bleef.Lazio verloor met 4-1 bij Verona. Lucas Biglia scoorde voor Lazio, waar Luis Pedro Cavanda op de bank bleef.Lazio verloor met 4-1 bij Verona. Lucas Biglia scoorde voor Lazio, waar Luis Pedro Cavanda op de bank bleef.Inter - AC Milan 1-0

Bekijk hier de stand.